What just happened?

WHAT JUST HAPPENED?

Lycklig just nu. Mitt slit har precis gjort mödan värd. Jag gjorde precis mitt sluttest på elevcentralen (körkortsteorin), där man bara behövde ha 53 rätt av 70 möjliga. Guess what? Jag fick ALLA rätt. NU känner jag mig nöjd. Galet nöjd faktiskt. Nu känns det mycket bättre inför provet. Så sköönt.

Nöjd

Godmorgon!

Jag är rätt nöjd idag. Igår var jag och killen i stan och jag köpte äntligen den skinnjackan jag tänkt köpa så länge! Sånt gör mig glad, när man kämpat på jobbet och sedan får äran att spendera dom pengarna. Hell yeah!

Jag ska snart åka hem, plugga (nähä?) och skriva på video-manuset.

Nothing new

God måndag!
 
Det finns inget nytt att meddela direkt förutom att jag äntligen kom förbi min lilla svacka på körkortsteorin. Förutom det har inget nytt dykt upp. Det är så oerhört segt att vänta på en enda sak. Det känns dessutom som att allt ligger på det. Får tänka på att kämpa på som fan istället.
 
Jag är ledig några dagar framöver så skall ta mig tid till att både plugga och njuta av ledigheten. Jag skall även faktiskt påbörja att skriva ett "manus" till den video ansökan man gör också. Ska sitta en stund nu och plugga,  och sedan dra mig iväg mot pojkvännen. 
 
Kram på er!