Back in my Bed

Nu är jag hemma i Göteborg igen, efter en natt i Hofors, och sammanlagt 12 timmars bilresa. Jag är helt slut. 

Det va med ett sorgset hjärta jag lämnade Gästrikland, men också med ro. Det är skönt att veta, att jag oavsett vad som händer under mitt år, kan säga på riktigt att jag fick säga farväl till min fina farmor, även om hon mestadels sov och var onåbar. Jag är nöjd med det lilla leendet, den lilla handomfamningen och bara hennes närhet. Även om hon inte riktigt vet vem jag är stundtals. Eller ens vem hon själv är. Men, jag kommer alltid att minnas henne för den energiska och fantastiska person hon en gång var. Jag väljer det framför allt det där sorgliga.

Jag är som sagt i säng för tillfället, för jag ska upp imorgon och jobba på vandrarhemmet. Så godnatt på er, och hoppas ni har en underbar helg! 

Kramar
 

Hofors

Nu har jag hamnat i Hofors, i Gästrikland, det ni! Sitter nu på ett utav de två hotellen som finns i Hofors och tänker på denna dagen. Den har varit jobbig, riktigt jobbig.

Sov INGENTING inatt. Åkte bil i ca 6 timmar. Kom fram till min Farmor, som är i oerhört dåligt skick och på ett hem för dementa. Hon är sängliggande och kan knappt prata. Jag är glad att hon kände igen mig. Jag är ledsen att hon är så onåbar och sjuk, men glad att jag får vara här. I lilla Hofors. Med min fina far och farmor. 

Vi ska tillbaka till henne snart igen, och kolla om hon är vaken, annars så ska vi ändå dit imorgon bitti igen.

Jag vet att detta är ett personligt inlägg, och det vill jag att det ska vara, för min blogg är personlig. För mig! 
Tillsvidare så hörs vi! Kramar!