Bowling, shopping and a diner

Igår var det bowling med Brooke som gällde. Two dollar tuesday var det, vår lucky day. Vi hade ingen plan på att spela bowling alls, men så snubblade vi förbi en bowlinghall och sa varför inte? 
Till min glädje så utklassade jag stackars Brooke i hela 8 omgångar... Aldrig spelat bowling så bra i mitt liv. Idag var det lite jobb på förmiddagen, men slutade tidigt. Åkte och köpte lunch till mig själv och sedan åkte jag till Brookes fantastiska hus och hängde lite där. Tog sedan kurs mot shoppingcentret med Saara och Jasmin. Hittade två basic toppar. Sedan åt vi på en typisk Diner och spelade låtar på en Jukebox. Det ni. 
Monday again

Hej mina fina!

Jag glömde visst av bloggen där en stund. Hade en rätt upptagen vecka och helg, och det känns ju helt underbart. Även om jag bytt familj och ställe så har jag under en kort tid lyckats skapa ett liv här också. Det ger mig hopp och väldigt mycket glädje att säga det. 

Det gör mig även så pumpad på att starta ännu ett nytt kapitel av mitt liv, för i början av januari, när mitt år är slut, så börjar jag förhoppningsvis plugga här borta. Planen är att packa ihop mitt liv, flytta in med pojkvännen och börja studera. Det är det jag jobbar på just nu och det tar upp mycket av min uppmärksamhet. På ett bra sätt. Så nu har jag ännu en detalj att uppdatera er om, ansökningsprocessen för college. Spännande!

Pussar och kramarLiten mix av bilder med dålig kvalité från dem senaste dagarna. 
Summer camp visit

Idag var jag på ett summer camp. USA kryllar med sådana. Rachel, min 14 åriga tjej, skulle hälsa på sitt gamla camp och behövde en vuxen med sig. 
Det var kul att se ett amerikanskt camp för första gången, och även härligt att se hur omtyckt och igenkänd Rachel är.