Weekends go by so fast

Godmorgon allihopa!

Då var det måndag igen och helgen flög förbi som vanligt. Kan inte helgen vara en vecka lång? Ja tack.

Helgen såg ut såhär:

Fredag eftermiddag, tog tåget in till NYC och var framme runt halv sju tiden. Tog en taxi till Walter som bor på Wall street och hängde där en stund tills mina två kompisar Hanna och Ebba kom. Vi stannade där en stund tills vi skulle äta middag, då tog vi en taxi till Union Square och åt på en italiensk restaurang. Super god äkta pizza! 

Därefter mötte vi upp Walter med massa flera och gick till Lavo, en av NYCs mest populära nattklubbar. Där var det väldigt roligt och skönt folk. En superbra kväll, vi var till och med kvar sist, tills personalen fick köra ut oss. Vi tog taxi hem och sov hemma hos Walter. Oklara bilder från LAVO.

Blev väckt utav en hungrig Ebba, efter endast tre timmar sömn. Har ju mått bättre. Jag försökte somna om medans tjejerna gick ur för att äta frukost, men det gick inte alls, så jag mötte upp den en timme senare och åt frukost på starbucks. Därefter gick vi till Brooklyn Bridge, vilket var fantastiskt. Det var blåsigt, en ukrainsk demonstration, men det var fantastiskt. Vilken utsikt.

Med en tung väska och trötta steg gick vi vidare mot Washington Square Park, och det va det verkligen värt. Så himla fint. Jag va där en stund, men sen var det dags att åka hem mot Long Island igen. 


Fortsättning följer..
 

Kommentarer:

1 Rebecka:

Hej! Funderar att flytta till new york för att studera. Men hur är det med nattklubbarna? Jag är inte 21, behöver man falsklegg eller går ni med promoters? Hur gör man? :)

Svar: Okej, vad roligt! Det gör du helt rätt i! Ja, det bästa är att gå ut med promoters när du är minderårig, det är också bättre för din plånbok, då du får allting gratis. Falskleg är att rekommendera även om du går med promoter, för det gör deras jobb lite lättare. :)

Vissa dagar kan man gå utan falskleg, vissa dagar kan man inte! :)
Daniella

Kommentera här: