My little honeybee

Jag har bara varit här i tre veckor, men jag känner redan massa kärlek för denna lilla tjejen, och tydligen är det något vi har gemensamt då jag 5 ggr om dagen får höra det här:

- Hey Danni! You know what?
- No, what?
- I just lovee you  


Wednesday

Hej allihopa!

Jag hade en bra dag idag. Jobbet rullade på hyfsat lätt, hade lite makeover med Caitlyn, lagade lite mat, gjorde lite ordentlig städning av köket och undervåningen (stod inte ut med hur det såg ut), och tvättade m.m. 

Efter jobbet kom Resi, min kompis från Schweiz, hämtade upp mig, vi åkte till gymmet, jag fick äntligen skriva in mig, och äntligen fick jag träna. Det var ett stort och hyfsat fint gym, och det vart helt fullproppat med folk av alla olika kaliber. 

Efter gymmet gick vi till en restaurang med mat från Medelhavsområdet (Resi är från Albanien från början) och åt JÄTTEGOD mat. Verkligen, jättegod! Efter det åkte vi till Stop N Shop, ett område med olika butiker så som Kohls, Sears, Matbutiker osv osv. Jag köpte en BH, från DKNY, hårfärg, ansiktscleanser och en liten anteckningsbok. Lite sånt där man behöver bara. 

Det var väldigt skönt att komma ut från huset och göra annat en stund på kvällen, och jag hade verkligen jättekul med Resi, hon är en toppentjej! 

Make-over med lillan. Det innebar fina klänningar, smink och high-heels. Hon vart så nöjd med att hon fick läppstift.

Goodmorning Tuesday

Godmorgon från USA till er där hemma i sverige! 

Klockan är just nu 9 på morgonen och det är en lugn morgon än så länge! Lilltjejen ligger och sover och jag har lite tid för annat, och det är tyst och skönt, bra morgon! 

Det är förövrigt svårt att hålla sig nyttig här, så försöker tygla mig själv gällande vissa saker som jag hittat här som jag verkligen tycker om.. Jag ska försöka se om jag kan skriva upp mig på ett gym idag också, om Resi (en au pair i området)  kan följa med mig! Annars blir det work out med lillan under dagen, det vill säga sätta på musik och springa runt. Det är även hennes personliga favorit. 

Hoppas ni har en bra dag
Puss och kram!