The last few days

Eftersom att jag har lite minisemester denna veckan så har jag både fullt upp absolut ingenting att tänka på. Träffar nya kompisar, gamla kompisar och trivs som en fisk i vattnet. 

Här är lite bilder från denna veckan

Min nya parfym, i Adore it! 

This feels great

Hej allihopa!
 
Har haft en fantastisk helg och bra start på veckan i mitt nya hem. Är så oerhört lycklig och nöjd här borta, jag bara sprudlar av glädje. 
 
I helgen var jag med mina nyfunna kompisar och vi åkte in till city och gick ut. Det var en himla rolig kväll ska ni veta. Dagen efter sov jag i princip bort, men vad gör det när man hade en grym natt. 
 
Idag spenderade jag en avslappnande morgon med lite kaffe vid tv;n och sedan åkte jag till "the village pool" med äldsta dottern Allison och hennes kompis. Det var trevligt och en bra chans att påbörja någon slags gemenskap. Kändes bra. Kom hem en liten stund sen träffade jag upp Evelina, Lisa och Brooke för middag, starbucks och lite häng. Känns som jag har landat väldigt bra här och jag hoppas att det fortsätter att kännas så här bra. 
 
Pussar och kramar

I'm so happy to be here

Hej allihopa!
 
Härligt med helg, eller hur? 
Jag kom som sagt hit igår och jag trivs bra än så länge. Min värdpappa är hur härlig som helst och utan tvivel en sjukt härlig pappa.
 
Igår träffade jag redan två tjejer från området och åt lite pizza ute i en JÄTTEFIN park. Vi pratade lite, umgicks lite och åt lite. Inget galet denna kvällen, för nästa dag var det paddling i havet som gällde. Vårt LCC möte var nämligen paddling, och det kom jag precis hem från. Det var hur härligt som helst.
 
Ikväll ska jag träffa upp lite tjejer här från området och göra något lokalt, tror jag. Inte riktigt säker på vart jag ska eller vad jag ska göra, men det blir säkert bra! Alla är så välkomnande och härliga. Jag är lycklig igen, skönt. 
 
Vila är det nu som gäller!
Talk to you later