Washington D.C

Hej allihopa! 

Hade den bästa helgen i Washington DC med min fina vän Resi. Staden var fullständigt fantastisk och jag måste säga att sällskapet var underbart.

På fredagen åkte vi buss i flera timmar tills vi till slut var framme i Arlington, vilket ligger ca 15 min från DC. Där mötte vi upp Resis kompis Festim och åkte hem till honom och hans kompis, drack lite vin och sen gick vi och la oss.

På lördags morgonen trotsade vi vädret och begav oss ut i staden, och ja, trots att regnet öste ner och vi var dränkta i vatten och vi såg antagligen ut som små troll, så blev vi förälskade i staden. Så himla fint, rent och grönt. Vi såg vita huset, the monument, the capitol, en botanisk trädgård, The belltower och massa mer. Vi hann med massa på rätt kort tid, och med tanke på vädret så drog vi oss undan och tillbaka hem på eftermiddagen för att få lite vila innan kvällen. 

Efter en liten powernap och vila så vart vi igång igen och vi drog oss först till en av Festims kompisar för lite drinkar och basket match på TV, mycket trevligt folk och roligt att träffa på lite amerikanskt folk lite närmre inpå. Från den ena förfesten till den andra åkte vi och hamnade i DC där vi skålade på både svenska och tyska och hade det toppen. Strax därefter åkte vi till klubben där kvällen skulle spenderas och vi hade det fantastiskt kul! 

Vi kom hem sent och fick ca 3 timmars sömn innan vi behövde gå upp igen och ta bussen klockan 9... Har varit piggare i mitt liv, men sov rätt gott på bussen, så ingen större fara. 

Några dåliga mobilkamera bilder får ni nu, systemkamera bilder kommer upp så snart jag får in dem på datorn.

Vilken toppen helg jag har haft! 
Puss och kram I'm going to Washington D.C

Jag har ju varit helt borta från omvärlden denna veckan, har helt enkelt för mycket i mitt nya liv just, men vet ni? Det känns faktiskt riktigt bra att det är så, det betyder att jag faktiskt börja bygga upp något här borta, och det är ju hela poängen, eller hur? 
 
Oavsett så har jag helt glömt bort att berätta att idag åker jag och Resi till WASHINGTON D.C!!! Det ska bli så kul. USA:så huvudstad, det är rätt fräckt. Vi åker härifrån direkt efter jobbet, in till NYC och sen vidare till DC, väl där kommer vi bo hos Resis kompis, och hur toppen är inte det? Vi fattiga au pairer jublar iallafall! 
 
Kan ju hända att jag kommer att vara väldigt upptagen i helgen, det kommer att vara väldigt intensivt resande osv, men jag ska iallafall försöka att lägga upp lite bilder under dagen från tidigare, för jag fick liv på min dator häromdagen, ITS ALIVE! 
 
Puss och kram på er