Washington D.C

Hej allihopa! 

Hade den bästa helgen i Washington DC med min fina vän Resi. Staden var fullständigt fantastisk och jag måste säga att sällskapet var underbart.

På fredagen åkte vi buss i flera timmar tills vi till slut var framme i Arlington, vilket ligger ca 15 min från DC. Där mötte vi upp Resis kompis Festim och åkte hem till honom och hans kompis, drack lite vin och sen gick vi och la oss.

På lördags morgonen trotsade vi vädret och begav oss ut i staden, och ja, trots att regnet öste ner och vi var dränkta i vatten och vi såg antagligen ut som små troll, så blev vi förälskade i staden. Så himla fint, rent och grönt. Vi såg vita huset, the monument, the capitol, en botanisk trädgård, The belltower och massa mer. Vi hann med massa på rätt kort tid, och med tanke på vädret så drog vi oss undan och tillbaka hem på eftermiddagen för att få lite vila innan kvällen. 

Efter en liten powernap och vila så vart vi igång igen och vi drog oss först till en av Festims kompisar för lite drinkar och basket match på TV, mycket trevligt folk och roligt att träffa på lite amerikanskt folk lite närmre inpå. Från den ena förfesten till den andra åkte vi och hamnade i DC där vi skålade på både svenska och tyska och hade det toppen. Strax därefter åkte vi till klubben där kvällen skulle spenderas och vi hade det fantastiskt kul! 

Vi kom hem sent och fick ca 3 timmars sömn innan vi behövde gå upp igen och ta bussen klockan 9... Har varit piggare i mitt liv, men sov rätt gott på bussen, så ingen större fara. 

Några dåliga mobilkamera bilder får ni nu, systemkamera bilder kommer upp så snart jag får in dem på datorn.

Vilken toppen helg jag har haft! 
Puss och kram Kommentarer:

1 Yasmine:

Hej!
Här kommer lite frågor om Au-pair livet. Skulle vara jätte tacksam för svar! :)
När du väl började som Au-pair, var det som du hade förväntat dig att det skulle vara? Varför/ Varför inte?
Skulle du rekommendera någon annan att åka som Au-pair?
Hur ska man vara som person för att klara av att vara borta ett år från sin familj och vänner?
Var har varit det bästa vs det sämsta med din tid som Au-pair?
Hur hanterar du din hemlängtan, om du har någon vill säga?

Kommentera här: