Walking in the rain

En sån där regnig dag då man sitter inne och kollar film och leker med barbies. Ja, det med. Men vi tog även en liten promenad i regnet, blev genomblöta, men skrattade båda två. Min lilla Caitlyn och jag. "We're a team" som vi brukar säga. Memorial weekend

Hade en lång och härlig helg här ute på long Island. Ja, jag stannade faktiskt denna helgen. 

Fredag var jag som sagt ute på middag med Yuliana och Resi. Lördag vilade jag lite på förmiddagen och sedan var det dags att gå ut. På vårt nya stammisställe vid havet var det reggaekväll som gällde. Där spenderade vi till största delen av vår kväll, men åkte sedan vidare till ett annat ställe, The Tap Room, ett ölställe, där vi sedan staplade ut och blev medbjudna på efterfest hemma hos några trevliga människor. Oerhört bra kväll som slutade för mig och Resi runt 5.30 tiden på morgonen. Vi var trötta på söndagen. 

Längsta snubben jag någonsin träffat...

Världens bästa värdmamma och jag! 

Söndagen bestod mest utav vila och mat. Måndagen bestod endast utav två timmars jobb, och resten av dagen bestod utav att sola och dricka iste. 


Get up, get dressed, show up and don't give up

Igår kväll var det middag på en colombiansk restaurang med Resi och även Yuliana kollade in en liten snabbis. God mat, kall öl och härlig stämning på den restaurangen. That's why we love it!

Efter maten gick jag och Resi till vår välkända bar ute vid vattnet och kollade vad som pågick. Det tog inte lång tid innan vi insåg att vi var dem yngsta människorna där och åkte rätt snabbt hem igen och kröp i säng. Idag gäller det dock, då vi ska ut och ha en danni och Resi kväll igen. Kan ej förklara för er hur mycket jag uppskattar denna fina vännen. Ställer upp när jag behöver det. Det har varit en tuff vecka. Dåliga nyheter hemifrån, mycket jobb och lite övrigt drama. 

Men, fear not, jag överlever, jag är okej och jag lever ett liv här som jag verkligen lär mig mycket från.